0 items
El meu compte

Amanida oriental

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà de Cuina22. 

 


Ingredients

  • 1 carbassó
  • 1 pastanaga
  • 1 pit de pollastre
  • Soja
  • Vinagre d’arròs
  • Oli de sèsam
  • Sèsam blanc i sèsam negre

 

Elaboració

Per fer l’amanida...
Rentem les hortalisses i les tallem crues el més petit possible. Després, les barregem.
A part, desfilem el pollastre prèviament cuit.

Per fer la vinagreta...
Barregem en un bol la soja, el vinagre d'arròs i l'oli de sèsam.

 

Presentació

Per muntar l'amanida, col·loquem les verdures barrejades i crues damunt del pollastre desfilat i l'amanim amb la vinagreta.

Finalment, decorem el plat amb grans de sèsam blanc torrat i sèsam negre.

 

Article publicat al número 21 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top