0 items
El meu compte

Carpaccio de ceps, parmesà, romesco i pinyons

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà d'El Dynàmic. 

 


Ingredients per a 2 persones

  • 150 gr. de ceps
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre
  • Salsa romesco
  • Pinyons
  • Llimona
  • Orenga
  • Ruca

 

Elaboració

Rentem els ceps i els tallem a làmines ben fines.

Preparem un plat amb un raig d’oli d’oliva, un polsim de sal i un altre de pebre i una mica de salsa romesco. Al damunt, hi posem les làmines de cep, que tornarem a salpebrar sense oblidar l’oli i la salsa.

Hi afegim uns quants pinyons i, amb un pelador, ratllem encenalls de parmesà al gust sobre les làmines de cep.

Acabem el plat afegint-hi unes gotes de llimona i orenga.

També el podem decorar amb una mica de ruca.

 

Article publicat al número 35 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top