0 items
El meu compte

Daus de vedella amb verdures al wok

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà d'El Dynàmic.

 


Ingredients (amb quantitats al gust)

  • Daus de filet de vedella
  • Ceba
  • Pebrot vermell
  • Pebrot verd
  • Soja
  • Gingebre
  • Oli de sèsam

 

Elaboració

Escalfem el wok i hi saltem els daus de filet de vedella.

Tallem la ceba, el pebrot vermell i el pebrot verd en juliana, hi afegim un rajolí de soja i apaguem el foc.

Ratllem el gingebre, hi afegim unes gotes d'oli de sèsam i ho saltem tot aprofitant la calor que desprèn el wok.

 

Article publicat al número 34 de D'estil. 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top