0 items
El meu compte

Avís legal

OBJECTE I ACCEPTACIÓ

El present avís legal regula l' ús dels llocs web www.destil.cat , (en endavant, LA WEB), del qual és titular ERNEST ALDA MURO, (en endavant, EL PROPIETARI DE LA WEB) .

La navegació pel lloc web del PROPIETARI DE LA WEB atribueix la condició d'usuari del mateix i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions .

L'usuari s'obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis , la bona fe, l'ordre públic , els usos del tràfic i el present Avís Legal. El usuari respondrà davant EL PROPIETARI DE LA WEB o davant de tercers , de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència del incompliment d'aquesta obligació.

 


 

IDENTIFICACIÓ I COMUNICACIONS

EL PROPIETARI DE LA WEB, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic , l'informa de que:

La seva denominació social és : ERNEST ALDA MURO

El seu nom comercial es: DESTIL.CAT

El seu CIF es: 33.946.639-L

El seu domicili social està a: Ronda del mossèn Cinto Verdaguer, 32 – baixos de FIGUERES (Girona)

Per comunicar-se amb nosaltres , posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació :

Telèfon: +34 872 212 792

Email : destil@destil.cat

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i EL PROPIETARI DE LA WEB es consideraran eficaços , a tots els efectes , quan es realitzin a través de correu postal o qualsevol altre mitjà dels detallats anteriorment .

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre , de Protecció de Dades de caràcter personal (LOPD) y el seu Reglament, el client / usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a uns fitxers a nom de ERNEST ALDA MURO que han estat degudament inscrits en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat d'informar sobre els productes i serveis sol · licitats.

L'informem també sobre els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir adjuntant copia del seu DNI, al domicili social de les Entitats del ERNEST ALDA MURO, situat a la Ronda del mossèn Cinto Verdaguer, 32 – baixos de 17600 FIGUERES (Girona), o a l’adreça de correu electrònic destil@destil.cat.  
 

CONSENTIMENT COMUNICACIONS COMERCIALS

Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de ERNEST ALDA MURO, per correu electrònic, SMS i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

Si vol deixar de rebre publicitat o informacions comercials pot revocar el seu consentiment enviant un correu electrònic a l'adreça destil@destil.cat ,  indicant la paraula BAIXA.
 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top