0 items
El meu compte
Espais de luxe
Bocam: El mar i muntanya més top

Bocam: El mar i muntanya més top

El passat 7 de maig, el carrer de La Jonquera del Barri Vell de Figueres donava la benvinguda al nou projecte de la parella de gastroempresaris Jordi Margall i Sònia Faixó, un local que, en només cinc mesos, ja s’ha situat entre els 15 millors restaurants de la ciutat, segons Tripadvisor. Es diu Bocam, i és un autèntic espectacle sensorial.

Recordant...
Eugeni Xammar: catalanisme i cosmopolitivisme

Eugeni Xammar: catalanisme i cosmopolitivisme

Durant molts anys, Eugeni Xammar (Barcelona, 1888 – L’Ametlla del Vallès, 1973) ha estat un personatge oblidat, tot i ésser un dels millors periodistes internacionals que hem tingut mai.

Espais de luxe
Do Reial: un denominació d'origen en un espai històric

Do Reial: un denominació d'origen en un espai històric

Al cor de Barcelona, en una de les places amb més història de la ciutat, es troba un cinc estrelles genuí, un hotel boutique gastronòmic que se suma a l’slowfood i aposta pel turisme cultural de qualitat. És l'Hotel DO Reial.

Recordant...
Caterina Albert, Víctor Català: la darrera indiketa de l’Empordà

Caterina Albert, Víctor Català: la darrera indiketa de l’Empordà

La complexa personalitat humana de la genial escriptora que va immortalitzar el pseudònim de Víctor Català ve donada per dues coordenades bàsiques: el dret al lliure albir i el dret a la intimitat.

Enologia
Vins de Taller: microvins d'etiqueta

Vins de Taller: microvins d'etiqueta

Els Vins de Taller formen part dels anomenats vins de garatge o microvins, produïts en poques quantitats a garatges o tallers reconvertits en cellers a partir de raïms nascuts en vinyes de poques hectàrees que s’arrapen a terrenys amb caràcter.

Espais de luxe
Hotel Masia La Palma i... desconnecta!

Hotel Masia La Palma i... desconnecta!

Voltada d’una pau aclaparadora, on només se sent el lleu carrisqueig de quatre grills mal comptats, es troba una antiga masia reconvertida en hotel rural amb encant. És la Masia La Palma, una casa senyorial de principis del segle XIX.

Retrats emprenedors
Una estona amb SusiSweetdress

Una estona amb SusiSweetdress

“Com més penso, més idees em vénen al cap; i com més idees em vénen al cap, més em truca la gent per fer coses, i més ganes tinc de fer-ne”

Espais de luxe
Monvínic: la Meca dels amants del vi

Monvínic: la Meca dels amants del vi

En un moment en què l’univers del vi no para de guanyar adeptes àvids de tastar i d’aprendre, Monvínic obre les seves portes a l’Eixample barceloní per fomentar, amb rigor i respecte, però en un entorn festiu i amistós, aquest món que tantes passions arrenca.

Retrats emprenedors
Una estona amb Neil Harbisson: "Tots som taronges; més clars o més foscos, però taronges"

Una estona amb Neil Harbisson: "Tots som taronges; més clars o més foscos, però taronges"

En Neil Harbisson s’ha passat la vida fent-se preguntes sobre el color i ara és ell –que hi veu en blanc i negre– qui respon les qüestions de periodistes i estudiants que fan els seus treballs de recerca o de final de carrera sobre aquesta temàtica.

Fora de context
Cuinant davant de mar amb l’Àvia Remei

Cuinant davant de mar amb l’Àvia Remei

Anar a casa de la Remei és com anar a ca els avis, i més encara si coincideix amb cap de setmana i saps que et té preparada una fideuada per llepar-te els dits a l’hora de dinar. Mai pots trobar-te amb ella sense que et posi un plat a taula.

Pagament Segur
Lliurament 24/48h
Targeta regal
Targeta regal
Devolució gratuïta

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top