0 items
El meu compte
Fora de context
Dídac Lee: l’home que ha esborrat del diccionari la paraula “impossible”

Dídac Lee: l’home que ha esborrat del diccionari la paraula “impossible”

En Dídac Lee viatja molt. Sembla que estigui a tot arreu. És fàcil veure un post a Instagram fent una conferència a Suècia, i, poques hores després, trobar-te’l acompanyant els jugadors del F. C. Barcelona a Glasgow, recollint un premi a Londres, reunit a Buenos Aires...

Museus peculiars
El museu de l'impossible

El museu de l'impossible

En la nostra trajectòria com a publicació periòdica hem visitat molts museus, però pocs de tant divertits i alhora sorprenents com aquest. És el museu de l’impossible. Aquell que sigui capaç de restar durant dues hores analitzant fil per randa un quadre exposat al Museu Nacional d’Art de Catalunya, o al Prado, o al Louvre, tan se val, aquí repetirà l’acció, amb la diferència que, en aquesta ocasió, es delectarà observant miniatures. Però la gràcia no és aquesta, sinó que aquell que no estigui avesat a passejar-se per la xarxa museística del nostre país, farà exactament el mateix.

Museus peculiars
Un museu que et posa les piles

Un museu que et posa les piles

El miba és un projecte hands on work que té per objectiu despertar la creativitat latent en les persones i provocar l'acció del visitant, de manera que senti la necessitat imperiosa de posar en marxa les idees que mai s’ha atrevit a materialitzar. Al miba, qualsevol semblança amb un altre museu és pura coincidència. El miba és... una altra cosa.

Espais de luxe
La primera estupa a Catalunya

La primera estupa a Catalunya

Una estupa és una representació del Buda, de la ment il·luminada o la consciència desperta; és un monument sagrat que ofereix les bases per a la construcció de la pau interior, la felicitat personal i la pau social de forma activa i no sectària, i és també, en conseqüència, un potent emanador i potenciador d’energia, el símbol tridimensional del Dharma o l’ensenyament de Buda.

Recordant...
Joan colom, el mag que va atrapar el temps

Joan colom, el mag que va atrapar el temps

Aquest setembre ens va deixar Joan Colom, el fotògraf de la Barcelona marginal per excel·lència. Li hem demanat al seu amic (i també fotògraf) Pepe Encinas que ens ajudi a recordar-lo, i ell ha escrit això per a nosaltres/vosaltres.

 

Enologia
Masia Serra: L’essència del món del vi al teu abast

Masia Serra: L’essència del món del vi al teu abast

Als peus de la serra de l’Albera, a la zona de transició cap a la plana empordanesa, 13 hectàrees de vinyes resisteixen el flagell de la tramuntana per regalar-nos l’experiència més especial de tot l’Empordà. Benvinguts a Masia Serra!

Espais de luxe
Hotel can Garay: un retorn al modernisme

Hotel can Garay: un retorn al modernisme

A peu de carretera, al bell mig de les Planes d’Hostoles, quan s’arriba a l’Hotel can Garay un creu que ja sap el que es trobarà. Construït l’any 1906 damunt d’un turó, aquest hotel observa tímidament el pas dels anys. Antiga residència d’estiu de la família Garay, ha estat testimoni de primera línia dels canvis evolutius de la nostra societat.

Experiències
Escapa't! Però amb enginy

Escapa't! Però amb enginy

Les anomenades escape rooms estan de moda. Per saber de primera mà el que són, hem visitat Escapis Girona, una proposta d’oci per fer servir la lògica i l’enginy treballant en equip. Us hi apunteu?

Fora de context
Jordi Llavina, l'home que vol escriure

Jordi Llavina, l'home que vol escriure

Jordi Llavina Murgadas és nascut a Gelida, l’Alt Penedès, l’any 1968, tot i que la majoria dels episodis més importants de la seva vida els ha viscut a Vilafranca. Va començar a col·laborar a Ràdio Vilafranca i al setmanari El 3 de vuit, allà va fer de professor d’institut per primera vegada i allà va conèixer la mare dels seus dos fills.

Recordant...
El poeta Picola

El poeta Picola

“Deia el vell pastor…”. Així encetava el meu pare el 90% de les seves poesies... Jo sóc la petita de quatre germans, amb la primera de les quals ens portem 17 anys. Tots van anar marxant de casa i jo m’hi vaig quedar, al costat dels meus pares: Josep Picola i Maria Alsina.

Pagament Segur
Lliurament 24/48h
Targeta regal
Targeta regal
Devolució gratuïta

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top