0 items
El meu compte

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Recordant...
Florenci Mauné: el músic coratge

Florenci Mauné: el músic coratge

El seu pare va haver de fer una mà de quilòmetres cada setmana en bicicleta per anar a aprendre música. Ell també. Ambdós portaven les notes a les venes.

Recordant...
Llegiu, descobriu, divulgueu Joaquim Amat-Piniella

Llegiu, descobriu, divulgueu Joaquim Amat-Piniella

Joaquim Aloy, autor del web de Joaquim Amat-Piniella, ens descobreix aquest perfil manresà en l’any del seu centenari.

Racons
L'altra cara de Pals

L'altra cara de Pals

Fa més de 500 anys, l’arròs estava íntimament lligat a la vida quotidiana d’una bona part de la gent de l’Empordà, en concret, als habitants de Pals. Era justament en aquesta localitat que s’alçava el Molí d’arròs de Pals (datat de 1452), l’únic exemplar d’aquestes característiques de les comarques gironines.

Retrats emprenedors
Una estona amb Paula Bonet: “Dibuixar és una forma de ser conscient del que sents”

Una estona amb Paula Bonet: “Dibuixar és una forma de ser conscient del que sents”

Paula Bonet és una il·lustradora d’avui, impulsiva i passional, que es refia de la pròpia intuïció, que sap dir que no i que necessita creure’s el que fa per sobreviure. Per això, si alguna cosa explica dels seus dibuixos, és que són sincers, com ella.

Recordant...
Joan colom, el mag que va atrapar el temps

Joan colom, el mag que va atrapar el temps

Aquest setembre ens va deixar Joan Colom, el fotògraf de la Barcelona marginal per excel·lència. Li hem demanat al seu amic (i també fotògraf) Pepe Encinas que ens ajudi a recordar-lo, i ell ha escrit això per a nosaltres/vosaltres.

 

Retrats emprenedors
Una estona amb Gerard Ruiz: "El gintònic ha fet mal i, al mateix temps, ens ha donat a conèixer; d'alguna manera, ha fet que la cocteleria estigui més ben valorada”

Una estona amb Gerard Ruiz: "El gintònic ha fet mal i, al mateix temps, ens ha donat a conèixer; d'alguna manera, ha fet que la cocteleria estigui més ben valorada”

Gerard Ruiz va néixer a El Port de la Selva el 3 de juny de 1986. Acaba de complir 31 anys, i en fa tres que va crear la seva pròpia empresa, Cocktail Time Bartenders, amb seu a Salt.

Recordant...
Josep Trueta

Josep Trueta

Josep Trueta va néixer a Barcelona l’any 1897, fill i nét de metges, carrera que ell també va cursar. Tot va anar com se suposa que seria una vida normal fins que, ja de cirurgià, casat amb la meva mare i amb tres filles, la Guerra Civil va portar-lo per camins inesperats.

Espais de luxe
Hotel Alexandra: Respira l'esperit barceloní

Hotel Alexandra: Respira l'esperit barceloní

L’Hotel Alexandra és la darrera incorporació al reduït i exclusiu grup Curio Collection by Hilton, una selecció curosa d’hotels independents apreciats pel seu saboir fair i per l’ambient tan acollidor que ofereixen. Us farem venir ganes d’anar-hi, segur!

Espais de luxe
Cerveses Moritz, del tanc a la gola - El plaer de beure cervesa en una antiga fàbrica cervesera

Cerveses Moritz, del tanc a la gola - El plaer de beure cervesa en una antiga fàbrica cervesera

L’antiga Fàbrica Moritz, seu de l’emblemàtica empresa cervesera des de 1856, és avui un espai rehabilitat que acull gastronomia, cultura i oci.

Espais de luxe
Celerí: on la concòrdia alimentària és possible

Celerí: on la concòrdia alimentària és possible

Un vegà, un vegetarià i un omnívor queden per menjar... És el principi d’un acudit? No, és Celerí, el restaurant més personal del xef Xavier Pellicer.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top