0 items
El meu compte

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Espais de luxe
El Cau del Papibou: A la recerca de la pau de les pedres

El Cau del Papibou: A la recerca de la pau de les pedres

Peratallada és un poble medieval; de fet, és un dels nuclis més importants de Catalunya pel que fa a arquitectura medieval, amb carrers estrets i tortuosos, cases de pedra massissa, un fossar, església i fins i tot un castell fortificat. Es troba justament en el punt de contacte de la zona de turons de les Gavarres i les terres de la plana baixempordanesa, a la part esquerra de la riera Grossa, la mateixa que acull, des de fa anys, desenes i desenes de capgrossos, que els de la zona anomenaven papibous. D’aquí, precisament, el nom d’El cau del papibou, un dels 40 hotels amb encant que formen part de l’associació Petits Grans Hotels de Catalunya.

Museus peculiars
Vil·la Museu Pau Casals

Vil·la Museu Pau Casals

El Museu ofereix una àmplia oferta educativa per a estudiants de tots els nivells (visites guiades, tallers musicals i concerts interactius) i per al públic general i familiar (exposicions temporals, activitats familiars, visites nocturnes, conferències i concerts)...

Fora de context
Dídac Lee: l’home que ha esborrat del diccionari la paraula “impossible”

Dídac Lee: l’home que ha esborrat del diccionari la paraula “impossible”

En Dídac Lee viatja molt. Sembla que estigui a tot arreu. És fàcil veure un post a Instagram fent una conferència a Suècia, i, poques hores després, trobar-te’l acompanyant els jugadors del F. C. Barcelona a Glasgow, recollint un premi a Londres, reunit a Buenos Aires...

Enologia
El ram de flors d’Oliveda

El ram de flors d’Oliveda

El grup Oliveda aporta un toc de color i frescor a la seva gamma de vins amb els MO, que miren endavant sense abandonar la tradició. El MO negre jove, el MO rosat flor, el MO blanc de blancs i el MO chardonnay són quatre noves propostes ideals per a més de quatre situacions.

Experiencies
Sent la ingravidesa

Sent la ingravidesa

Les piscines de flotació d'aigua calenta amb sals d'Epsom permeten experimentar la gravetat zero i aporten nombrosos beneficis per al cos i la ment.

Experiencies
Com en una pel·lícula de Walt Disney

Com en una pel·lícula de Walt Disney

Convertir-se en sirena o tritó per un dia ja no és ciència-ficció. La Sirenas Mediterranean Academy ens ho posa a l’abast.

Fora de context
Anna Manso: la Campaneta de la literatura infantil

Anna Manso: la Campaneta de la literatura infantil

Aquí on la veieu, l’Anna era una nena summament tímida. Sempre explica que, de petita, “era una patata en gimnàstica, un rave en matemàtiques i una col bullida pel que fa a la imatge personal”. El que sabia fer molt bé era llegir. A casa seva, de fet, tothom llegia, i tenien llibres per tot arreu.

Retrats emprenedors
Una estona amb Nandu Jubany

Una estona amb Nandu Jubany

Nandu Jubany té 40 anys i en fa 30 que no se separa dels fogons. Forma part de la tercera generació d’una família de restauradors osonencs, però, de ben segur, ell és qui més n’ha sabut treure profit. Tot i que es va iniciar en el sector gairebé per obligació, s’ha convertit en un dels cuiners més brillants de casa nostra practicant “una cuina tradicional posada al dia per un cuiner actual”, fet que li ha portat una estrella Michelin i el premi al millor restaurant de l’any, entre d’altres.

Fora de context
Roger de Gràcia: l’home comunicador per excel·lència

Roger de Gràcia: l’home comunicador per excel·lència

“Molts el vam descobrir en fer-nos riure amb el Mindundi del Ferran Adrià al Polònia, però el que, sens dubte, l'ha donat a conèixer definitivament al gran públic han estat els diferents programes que ha presentat de manera amena a tv3, com No me la puc treure del cap o Caçadors de paraules”

Espais de luxe
Croquetes de disseny (però no només)

Croquetes de disseny (però no només)

La Croqueta és un nou establiment rosinc que pren aquesta menja com a excusa per oferir una cuina informal i desenfadada apta per als paladars més exigents.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top