0 items
El meu compte

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Retrats emprenedors
Una estona amb Gerard Ruiz: "El gintònic ha fet mal i, al mateix temps, ens ha donat a conèixer; d'alguna manera, ha fet que la cocteleria estigui més ben valorada”

Una estona amb Gerard Ruiz: "El gintònic ha fet mal i, al mateix temps, ens ha donat a conèixer; d'alguna manera, ha fet que la cocteleria estigui més ben valorada”

Gerard Ruiz va néixer a El Port de la Selva el 3 de juny de 1986. Acaba de complir 31 anys, i en fa tres que va crear la seva pròpia empresa, Cocktail Time Bartenders, amb seu a Salt.

Recordant...
Miquel Poblet: la llegenda del ciclisme català

Miquel Poblet: la llegenda del ciclisme català

Miquel Poblet va demostrar ser un dels millors esprintadors del món, amb 2 podis al Giro de Llombardia i 3 a la Paris-Roubaix, guanyant també el mallot de la regularitat al Giro de 1958.

Racons
Sant Miquel de Cuixà: una de les joies del romànic català al Conflent

Sant Miquel de Cuixà: una de les joies del romànic català al Conflent

Sant Miquel de Cuixà és una abadia de més de mil anys d’història situada als peus del Canigó. Entre els segles X i XII va ser un destacat centre econòmic, religiós i cultural, i avui constitueix un dels exemples més excepcionals del romànic català. Visitar-lo és com traslladar-se al temps del romànic.

Espais de luxe
Casa Mathilda: L’essència postmodernista en versió B&B.

Casa Mathilda: L’essència postmodernista en versió B&B.

Ubicada en un edifici històric al cor de l’Eixample de Barcelona, Casa Mathilda és un projecte recent, personal, fresc i proper, ideal per als qui busquen un allotjament chic a la ciutat comtal.

Espais de luxe
La Brochette: el nou santuari del pollastre

La Brochette: el nou santuari del pollastre

Per als que tenen pressa i els que tenen temps. Per als clàssics i els trencadors. Per als que troben a faltar el pollastre de sempre i els que volen tastar un pollastre com mai abans. Per als amants de la cuina senzilla i els gourmets. Només pollastre, però… quin pollastre!

Espais de luxe
La Cuina del Ninot: El vuitè art

La Cuina del Ninot: El vuitè art

Hi ha restaurants diferents, saborosos, originals. I, més enllà, hi ha La Cuina del Ninot. Enmig de l'atapeïda, ruda i massificada Barcelona, és un petit oasi de calma i respir.

Espais de luxe
Can Mas Albanyà, turisme rural fet a mida

Can Mas Albanyà, turisme rural fet a mida

En una finca que s’estén a banda i banda de la carretera que porta cap a Albanyà (Alt Empordà) hi ha Can Mas, una espectacular masia del segle XIII perfectament restaurada que acull tot aquell que desitja reprendre el contacte amb la natura des d’un lloc idíl·lic i evocador.

Fora de context
Jordi Planas: el nen que va aconseguir anar a Hollywood i presumeix de Barcelona

Jordi Planas: el nen que va aconseguir anar a Hollywood i presumeix de Barcelona

En Jordi Planas sent que Barcelona és casa seva, però, en realitat, és de Sant Hilari Sacalm. Va néixer el 19 de gener de 1977. Allà hi va créixer i va anar a escola dient, des de ben petit, que se’n volia anar a Hollywood perquè volia ser actor.

Museus peculiars
Un molí fariner convertit en museu: El Molí dels Frares és la construcció més antiga i de més valor històric de Sant Vicenç dels Horts, i es pot visitar!

Un molí fariner convertit en museu: El Molí dels Frares és la construcció més antiga i de més valor històric de Sant Vicenç dels Horts, i es pot visitar!

Únic molí conservat a Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat, el Molí dels Frares és un antic conjunt arquitectònic construït entre mitjan segle XIII i principis del segle XIV que està integrat per dues parts ben diferenciades: l’antic molí de farina, d’origen medieval, i la masia, on residien el moliner i la seva família, que va ser reformada seguint l’estètica noucentista. Actualment, és un espai museístic visitable que paga la pena conèixer.

Recordant...
Josep Salip: el mestre renovador de l’Empordà

Josep Salip: el mestre renovador de l’Empordà

A Josep Salip se’l pot definir de moltes maneres: com a poeta, filòsof, matemàtic, polític, periodista, emprenedor, pagès, gran coneixedor de la flora i la fauna de la comarca.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Top