0 items
El meu compte

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Enologia
Masia Serra: L’essència del món del vi al teu abast

Masia Serra: L’essència del món del vi al teu abast

Als peus de la serra de l’Albera, a la zona de transició cap a la plana empordanesa, 13 hectàrees de vinyes resisteixen el flagell de la tramuntana per regalar-nos l’experiència més especial de tot l’Empordà. Benvinguts a Masia Serra!

Racons
Tren del Ciment: un viatge enrere en el temps

Tren del Ciment: un viatge enrere en el temps

Fa més de 100 anys que funciona, era el ferrocarril amb la via més estreta de tot l’Estat i ara s’ha reconvertit en un reclam turístic que permet gaudir del paisatge de l’Alt Llobregat i rememorar el seu passat industrial.

Espais de luxe
Cúrcuma: senzillesa per compartir

Cúrcuma: senzillesa per compartir

Sobre la base del que era un antic forn de pa i amb el nom de l’arrel encarregada de dotar de color el curri com a tarja de presentació, el Cúrcuma aposta per crear un ambient i uns plats basats en la complexitat de la senzillesa i per unir gastronomia i cultura.

Complements alimentaris
El DNI dels ous

El DNI dels ous

Us heu fixat alguna vegada que els ous que es venen a les grans superfícies duen un codi imprès a la closca? Us volem ajudar a desxifrar l’enigma.

Recordant...
Caterina Albert, Víctor Català: la darrera indiketa de l’Empordà

Caterina Albert, Víctor Català: la darrera indiketa de l’Empordà

La complexa personalitat humana de la genial escriptora que va immortalitzar el pseudònim de Víctor Català ve donada per dues coordenades bàsiques: el dret al lliure albir i el dret a la intimitat.

Recordant...
Ara més que mai, Irene Polo

Ara més que mai, Irene Polo

Aquest 2017 se celebra el 75è aniversari de la mort d’una de les primeres periodistes de Catalunya, pionera quant al periodisme d’investigació. El seu nom ha estat oblidat durant molts anys. Els seus textos, també, però alguns estem entossudits a recordar-la més que mai.

 

Museus peculiars
Museu de la Història de la Perruqueria

Museu de la Història de la Perruqueria

Les dones i els homes primitius es “pentinaven” amb les espines dels peixos. I encara ho seguim fent, però, avui, les “espines” són de materials sintètics. Aquesta és, a grans trets, la història de la perruqueria, una història que ningú coneix millor que Raffel Pagès, el propietari i responsable del Museu de la Història de la Perruqueria, l’únic espai d’aquest tipus que hi ha al món, que, per cert, fa tres anys que va rebre reconeixement des de París.

Racons
Palau Moxó o de Sant Mori

Palau Moxó o de Sant Mori

Un recent i innovador projecte que promou el turisme cultural de qualitat intenta ensenyar –i explicar– una nova Barcelona. S’anomena Cases singulars i es vertebra a partir de visites comentades a palaus senyorials i a entitats culturals rellevants a la ciutat comtal dels segles XVIII, XIX i XX.

Retrats emprenedors
Una estona amb Marta Botet: “Per a mi, la lectura és diversió, aventura i connexió”

Una estona amb Marta Botet: “Per a mi, la lectura és diversió, aventura i connexió”

Amb només 16 anys, a més de ser una lectora insaciable, Botet és bloguera, booktuber pionera en l’àmbit català, amb un canal de YouTube amb més de 1.000 subscriptors (Recomanacions de llibres), assessora editorial, col·laboradora de ràdio (l’hem pogut escoltar a la secció “Les recomanacions de la Marta” del programa Clicka’t) i, fins i tot, ponent internacional.

Racons
Una fàbrica molt mona... i dolça com la regalèssia

Una fàbrica molt mona... i dolça com la regalèssia

Emblema de Badalona, al seu interior encara es produeix l’emblemàtic Anís del Mono de forma pràcticament artesanal, com en els seus inicis, a finals del segle XIX.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top