0 items
El meu compte

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Retrats emprenedors
Una estona amb Angie Rosales, de l’ONG Pallapupas: “Volem deixar clar que, davant l’adversitat, una altra actitud és possible”

Una estona amb Angie Rosales, de l’ONG Pallapupas: “Volem deixar clar que, davant l’adversitat, una altra actitud és possible”

Parlem amb aquesta dona, riallera de mena, que treballa cada dia, al costat del seu equip, perquè els hospitals siguin espais un xic més vius i feliços.

Museus peculiars
El camí del blat en un museu

El camí del blat en un museu

La història de l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries és la història dels homes i les dones que vivien i viuen en aquest paratge empordanès. Els antics molins fariners, que encara resten lluents com el primer dia, ens parlen d’un passat medieval clau per entendre el present i ens condueixen a la no molt llunyana època de la industrialització per anar a parar a l’era actual, en què el blat continua essent un aliment essencial dins la dieta mediterrània.

Experiències
Escapa't! Però amb enginy

Escapa't! Però amb enginy

Les anomenades escape rooms estan de moda. Per saber de primera mà el que són, hem visitat Escapis Girona, una proposta d’oci per fer servir la lògica i l’enginy treballant en equip. Us hi apunteu?

Espais de luxe
Can Mas Albanyà, turisme rural fet a mida

Can Mas Albanyà, turisme rural fet a mida

En una finca que s’estén a banda i banda de la carretera que porta cap a Albanyà (Alt Empordà) hi ha Can Mas, una espectacular masia del segle XIII perfectament restaurada que acull tot aquell que desitja reprendre el contacte amb la natura des d’un lloc idíl·lic i evocador.

Fora de context
Ariadna Oltra: la sirena de la comunicació

Ariadna Oltra: la sirena de la comunicació

Plató i aigua són la seva recepta secreta per superar reptes a l'abast de pocs i per aconseguir sostenir-se en el difícil món de l'excel·lència. D’això, i de moltes coses més, en parlem als exteriors de TV3, que, ara mateix, és com casa seva.

Museus peculiars
El museu de la vila de l'anxova (i la sal)

El museu de la vila de l'anxova (i la sal)

Des del 29 de juliol de 2006, el Museu de l’Anxova i de la Sal mostra al visitant tota la història de la pesca i de la salaó de peix blau a l’Escala, i el convida a entrar en un temps, uns coneixements i un patrimoni únics a la costa catalana.

Enologia
Joncària: un sabor que no s'oblida

Joncària: un sabor que no s'oblida

Després de cinc anys d’absència, reapareix un dels vins més aclamats dels cellers empordanesos Pere Guardiola, i ho fa decidit a reconquerir paladars coneguts i enamorar-ne de nous. És el Joncària Chardonnay.

Experiències
Sent la ingravidesa

Sent la ingravidesa

Les piscines de flotació d'aigua calenta amb sals d'Epsom permeten experimentar la gravetat zero i aporten nombrosos beneficis per al cos i la ment.

Racons
Parc de Pedra Tosca: un paradís volcànic

Parc de Pedra Tosca: un paradís volcànic

Dins d’El bosc de Tosca, al municipi de Les Preses, molt proper al nucli urbà d’Olot i formant part del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, trobem el parc de Pedra Tosca, una vertadera joia per descobrir.

Racons
El cementiri dels Caputxins

El cementiri dels Caputxins

El convent dels caputxins de Figueres s’aixeca el 1757 després que una primera comunitat, ubicada en un senzill edifici a la Muntanyeta, fos desplaçada per la construcció del castell de Sant Ferran.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top