0 items
El meu compte

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Retrats emprenedors
Una estona amb Laura Vinuesa

Una estona amb Laura Vinuesa

Nascuda a Toses (Girona), va arribar al món un 23 d’agost de 1955 al voltant de les tres de la matinada; per tant, justet, però encara dins del signe de Lleó. Procedent d’una família humil però molt honesta i treballadora, va exercir de professora durant uns anys per passar-se a dedicar de ple a la família.

Espais de luxe
Bocam: El mar i muntanya més top

Bocam: El mar i muntanya més top

El passat 7 de maig, el carrer de La Jonquera del Barri Vell de Figueres donava la benvinguda al nou projecte de la parella de gastroempresaris Jordi Margall i Sònia Faixó, un local que, en només cinc mesos, ja s’ha situat entre els 15 millors restaurants de la ciutat, segons Tripadvisor. Es diu Bocam, i és un autèntic espectacle sensorial.

Racons
L'altra cara de Pals

L'altra cara de Pals

Fa més de 500 anys, l’arròs estava íntimament lligat a la vida quotidiana d’una bona part de la gent de l’Empordà, en concret, als habitants de Pals. Era justament en aquesta localitat que s’alçava el Molí d’arròs de Pals (datat de 1452), l’únic exemplar d’aquestes característiques de les comarques gironines.

Recordant...
L’enamoradís mestre Tarridas

L’enamoradís mestre Tarridas

Josep Maria Tarridas Barri (Sant Pol de Mar, 1903 - Madrid, 1992) fou un músic, director de cobla i d’orquestra simfònica i compositor amb una llarga trajectòria molt diversa i fecunda.

Museus peculiars
Museu Opisso

Museu Opisso

L’humor i la ironia de la millor crònica gràfica de la Barcelona de principis del XX al hall d’un hotel. Sí, a Catalunya, existeix un museu peculiar en petit format, d’aquells mimats, minuciosos i exquisits, és aquest; i no tan sols pel que conté (una meravella!), sinó també pel lloc que l’alberga (tot un clàssic de la ciutat comtal).

Espais de luxe
Amiel&Molins: canyella fina

Amiel&Molins: canyella fina

Amiel & Molins és un restaurant de primera que treballa amb cuina casolana adaptada als temps actuals, cuidant especialment els productes de base, que són fruits de la terra de temporada, així com la presentació dels plats, subtil però minuciosa.

Museus peculiars
Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols: Història i històries per compartir

Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols: Història i històries per compartir

Un magnífic monestir benedictí fundat a la primera meitat del segle X és el cor del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, un museu –eclipsat per l’Espai Carmen Thyssen– que paga la pena conèixer.

Museus peculiars
Thermalia: el museu que bull

Thermalia: el museu que bull

El Museu Thermalia és un espai on s’engloben diverses construccions i col·leccions que resumeixen els trets històrics bàsics de Caldes de Montbui.

Espais de luxe
La primera estupa a Catalunya

La primera estupa a Catalunya

Una estupa és una representació del Buda, de la ment il·luminada o la consciència desperta; és un monument sagrat que ofereix les bases per a la construcció de la pau interior, la felicitat personal i la pau social de forma activa i no sectària, i és també, en conseqüència, un potent emanador i potenciador d’energia, el símbol tridimensional del Dharma o l’ensenyament de Buda.

Espais de luxe
Divinum: menjars divins que diverteixen

Divinum: menjars divins que diverteixen

Sibarites! Apunteu-vos aquesta referència. Hem descobert un espai gastronòmic on elaboren uns plats que hi canten els àngels. És al Barri Vell gironí, en un racó clàssic i amagat perfecte per seure-hi a degustar autèntiques delícies actualitzades amb tocs nipons.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top