0 items
El meu compte

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Fora de context
La nena que mai ha deixat de ser Àngels Bassas

La nena que mai ha deixat de ser Àngels Bassas

Quan era petita, vivia just a l’altra banda del Parc Bosc i havia de creuar-lo de cap a cap per anar a l’escola. Se’l sabia de memòria: els colors, les olors..., i també les diferents fases per les quals passaven els arbres segons les estacions de l’any.

Retrats emprenedors
Una estona amb Raül Balam

Una estona amb Raül Balam

Es diu Raül Balam Ruscalleda i va néixer un 25 de juliol de l’any 76 a Sant Pol de Mar, terra que ha portat fins al cor de Barcelona a través del que millor sap fer: cuinar.

Complements alimentaris
Infusions de proximitat, si us plau

Infusions de proximitat, si us plau

Tegust, la primera marca de gran consum en crear infusions 100% catalanes, ha comercialitzat tres noves infusions provinents del cultiu ecològic del Parc de les Olors de Catalunya: marialluïsa de l’Empordà, camamilla de Linyola i menta del Pirineu.

Racons
Ogassa: Un lloc de memòria minera

Ogassa: Un lloc de memòria minera

Situat al bell mig de la comarca del Ripollès, el municipi d’Ogassa és terra de nombrosos torrents i fonts d’aigua, però si es coneix especialment per alguna cosa és per haver esdevingut patrimoni vinculat a les explotacions mineres de carbó.

Espais de luxe
El Mimo d'en Damian: amb la xocolata com a pretext

El Mimo d'en Damian: amb la xocolata com a pretext

El restaurant Mimo d’en Damian és la Meca dels xocolaters. I, dels que no ho són, també. La seva cuina, narrada a través del cacau, pretén canviar la relació que el comensal manté amb aquest producte mil·lenari tan desconegut encara.

Espais de luxe
La Cuina del Ninot: El vuitè art

La Cuina del Ninot: El vuitè art

Hi ha restaurants diferents, saborosos, originals. I, més enllà, hi ha La Cuina del Ninot. Enmig de l'atapeïda, ruda i massificada Barcelona, és un petit oasi de calma i respir.

Enologia
Masia Serra: L’essència del món del vi al teu abast

Masia Serra: L’essència del món del vi al teu abast

Als peus de la serra de l’Albera, a la zona de transició cap a la plana empordanesa, 13 hectàrees de vinyes resisteixen el flagell de la tramuntana per regalar-nos l’experiència més especial de tot l’Empordà. Benvinguts a Masia Serra!

Recordant...
El Pla conegut

El Pla conegut

Pels palafrugellencs que hem tingut l’oportunitat de tractar-lo i mantenir amb ell una relació personal, parlar de Pla té un perill que, per altra banda, és difícilment evitable: caure excessivament en l’anècdota. La personalitat de Pla era complexa i, de fet, és motiu de comentaris de tota mena. Ell mateix proposava el parany de la doble personalitat, allò del Pla literari i el Pla real. Ho defineix bé Martinell quan diu que, a Pla el que li agradava més era fer de Pla.

Museus peculiars
El museu de l'impossible

El museu de l'impossible

En la nostra trajectòria com a publicació periòdica hem visitat molts museus, però pocs de tant divertits i alhora sorprenents com aquest. És el museu de l’impossible. Aquell que sigui capaç de restar durant dues hores analitzant fil per randa un quadre exposat al Museu Nacional d’Art de Catalunya, o al Prado, o al Louvre, tan se val, aquí repetirà l’acció, amb la diferència que, en aquesta ocasió, es delectarà observant miniatures. Però la gràcia no és aquesta, sinó que aquell que no estigui avesat a passejar-se per la xarxa museística del nostre país, farà exactament el mateix.

Retrats emprenedors
Una estona amb Meritxell Falgueras

Una estona amb Meritxell Falgueras

Meritxell Falgueras Febrer és una jove perla barcelonina de 29 anys que està despuntant a casa nostra en el sector del vi i la comunicació.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top