0 items
El meu compte

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Enologia
Un desig? Anhel d’Empordà

Un desig? Anhel d’Empordà

És amable, sincer i honest, però, sobretot, és una nova sensació enològica. Amb només dos mesos d’existència al mercat, aquesta perla empordanesa no només ha despertat passions, sinó que ha significat un Bacchus de Plata per als cellers Pere Guardiola.

Espais de luxe
Tres Vents

Tres Vents

Un restaurant d’ànima 100% marinera ubicat en un lloc idíl·lic que regala al comensal unes vistes immillorables i un tracte excepcional.

Retrats emprenedors
Una estona amb Núria Roura: “La base de qualsevol dieta ha de ser l’amor i el respecte cap a un mateix”

Una estona amb Núria Roura: “La base de qualsevol dieta ha de ser l’amor i el respecte cap a un mateix”

El que proposa la Núria no són dietes dures ni restrictives, d’aquelles que et fan infeliç, sinó que treballa amb les sensacions i la consciència de les persones per aconseguir canvis globals que van molt més enllà de l’alimentació.

Espais de luxe
Diví Vermut!

Diví Vermut!

Vermut és un bar de tapes de qualitat màxima on s’hi pot anar a dinar, a sopar o a fer un break amb el convenciment que estàs tastant el millor producte del territori, tractat amb un respecte extrem i a un preu inqüestionable.

Retrats emprenedors
Una estona amb Joan Pera

Una estona amb Joan Pera

Actor polifacètic, persona propera i amable. Joan Pera carrega tota una vida a les seves espatlles dedicada a la interpretació, i té un gran objectiu: comunicar-se amb el públic. Tal com raja, així és ell.

Fora de context
Jordi Llavina, l'home que vol escriure

Jordi Llavina, l'home que vol escriure

Jordi Llavina Murgadas és nascut a Gelida, l’Alt Penedès, l’any 1968, tot i que la majoria dels episodis més importants de la seva vida els ha viscut a Vilafranca. Va començar a col·laborar a Ràdio Vilafranca i al setmanari El 3 de vuit, allà va fer de professor d’institut per primera vegada i allà va conèixer la mare dels seus dos fills.

Fora de context
Màrius Serra: un verbívor incansable

Màrius Serra: un verbívor incansable

Escriptor, enigmista, mag de les paraules... Màrius Serra crea narracions, novel·les, articles de ludolingüística i mots encreuats; tradueix textos; imparteix conferències, i participa als mitjans amb una energia que desborda.

Recordant...
Les meves experiències amb Salvador Dalí

Les meves experiències amb Salvador Dalí

El fisioterapeuta Joan Prat, que va atendre Salvador Dalí, des que patí cremades en un greu accident al Castell de Púbol fins a la seva mort, explica la relació que va mantenir amb el Mestre a Calli i treballi. Recuperant Dalí.

Complements alimentaris
Oleic Bovera o l’edèn de l’oli

Oleic Bovera o l’edèn de l’oli

Oleic Bovera ha fet del món de l’oli tot un univers. Sense abandonar la tradició ni la qualitat màxima de la seva matèria prima, l’oliva arbequina, ha creat un seguit de productes derivats, únics i originalíssims, que són una delícia per als més detallistes i sibarites: des d’oli que s’unta fins a llaunes personalitzades per a ciutats.

Espais de luxe
Can Bo de Pau: home, sweet home

Can Bo de Pau: home, sweet home

Can Bo de Pau és un somni fet realitat, un bed & breakfast amb encant ple de tics teatrals que regala als seus hostes el caliu propi d’una llar.

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top