0 items
El meu compte

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Racons
L'altra cara de Pals

L'altra cara de Pals

Fa més de 500 anys, l’arròs estava íntimament lligat a la vida quotidiana d’una bona part de la gent de l’Empordà, en concret, als habitants de Pals. Era justament en aquesta localitat que s’alçava el Molí d’arròs de Pals (datat de 1452), l’únic exemplar d’aquestes característiques de les comarques gironines.

Espais de luxe
Hotel Les Capçades

Hotel Les Capçades

El poble on Picasso va viure un dels seus millors moments de creativitat. Allà –justament allà– es troba l’Hotel Les Capçades, un petit complex rural de tres estrelles pensat per respirar, descansar i sentir. Respirar, descansar i sentir. Respirar, descansar i sentir.

Espais de luxe
Jordi Parera: L'estilista de les sensacions

Jordi Parera: L'estilista de les sensacions

Jordi Parera és un estilista diferent en tots els aspectes, únic. Ni la seva metodologia de treball (que mescla art i teràpia) ni els espais on desenvolupa la seva feina tenen res a veure amb la perruqueria convencional que coneixem a Occident.

Recordant...
Florenci Mauné: el músic coratge

Florenci Mauné: el músic coratge

El seu pare va haver de fer una mà de quilòmetres cada setmana en bicicleta per anar a aprendre música. Ell també. Ambdós portaven les notes a les venes.

Complements alimentaris
El DNI dels ous

El DNI dels ous

Us heu fixat alguna vegada que els ous que es venen a les grans superfícies duen un codi imprès a la closca? Us volem ajudar a desxifrar l’enigma.

Retrats emprenedors
Una estona amb Estel Solé

Una estona amb Estel Solé

Estel Solé va néixer l’1 de gener de 1987. És de Molins de Rei i, fins als 18 anys (que va ser fins quan va viure a casa dels pares), la seva vida ha estat molt lligada al poble. Ara viu al Born, vora mar. És actriu-poetessa, o més que això: una persona polièdrica a consciència que es busca i es reinventa constantment, que és flexible i reflexiva, terrenal però mística alhora.

Retrats emprenedors
Una estona amb Montse Aguer

Una estona amb Montse Aguer

Figuerenca de mena, amb arrels també empordaneses, Montse Aguer i Teixidor és un perfil realment agradable de redescobrir a curta distància. A D’estil hem tingut la sort de poder anar més enllà de la seva feina com a directora del Centre d’Estudis Dalinians per conèixer un xic més la seva persona i per parlar, sense complexes, del que sent i del que pensa una dona d’avui que resta totalment oberta al món i a la cultura, i que, per bé, és capaç de ser discreta, però crítica alhora, amb tot el que l’envolta.

Museus peculiars
Vil·la Museu Pau Casals

Vil·la Museu Pau Casals

El Museu ofereix una àmplia oferta educativa per a estudiants de tots els nivells (visites guiades, tallers musicals i concerts interactius) i per al públic general i familiar (exposicions temporals, activitats familiars, visites nocturnes, conferències i concerts)...

Enologia
Un desig? Anhel d’Empordà

Un desig? Anhel d’Empordà

És amable, sincer i honest, però, sobretot, és una nova sensació enològica. Amb només dos mesos d’existència al mercat, aquesta perla empordanesa no només ha despertat passions, sinó que ha significat un Bacchus de Plata per als cellers Pere Guardiola.

Museus peculiars
Museu dels Sants: la casa dels sants

Museu dels Sants: la casa dels sants

El Museu dels Sants d'Olot és un centre patrimonial que dóna a conèixer la producció d'imatges religioses a Olot. Annex al museu hi ha el taller El Arte Cristiano, el primer d’imatgeria religiosa que s’inaugurà a la ciutat, i que a dia d'avui segueix en funcionament.

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top