0 items
El meu compte

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Fora de context
Núria Coll: una gamberra apassionada

Núria Coll: una gamberra apassionada

La trajectòria professional de Núria Coll la comença de ben jove i des de zero. Tan sols tenia 16 anys quan, amb un parell d’amics i l’ajuda d’en Carles i en Josep Cuní, va contribuir a muntar l’emissora municipal de Tiana, pintant les parets del local i tot.

Museus peculiars
Les papallones també tenen un museu

Les papallones també tenen un museu

Encarnació de l’ànima, bon averany o presagi perillós, símbol de l’amor, imatge del foc, al·legoria de la bellesa i la fragilitat, transformació, canvi... A Orient i Occident, abans i sempre: la papallona, l’insecte més bell del món, reuneix 10.000 visitants anuals al cor del Pallars Sobirà.

Retrats emprenedors
Una estona amb Carles Coll

Una estona amb Carles Coll

Sense més, em disposo a entrevistar, doncs, d’una forma amena i propera, el director d’orquestra Carles Coll. És una entrevista –o una conversa, més aviat– amb el fundador de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i de l’Orquestra Filharmònica de Catalunya, cofundador i codirector, també, juntament amb Francesc Cassú, de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya. 

Recordant...
Estimat, admirat i imprescindible Joan Vinyoli

Estimat, admirat i imprescindible Joan Vinyoli

Vinyoli fou un poeta de vocació inicialment vacil·lant i autodidacta. Poeta del pas del temps, la malaltia, la mort. Però també, i sobretot, poeta de la bellesa, l’amor, la vida. Poeta de (la) veritat. Imprescindible.

Espais de luxe
Casa Clara: Tracte i cuina de proximitat al casc antic d'una vila medieval

Casa Clara: Tracte i cuina de proximitat al casc antic d'una vila medieval

L’Hostal-Restaurant Casa Clara és un d’aquells petits establiments amb encant que ens encanta descobrir-vos. El seu restaurant, obert a tot el públic, és un magnífic aparador de la cuina casolana de màxima proximitat.

Fora de context
Toni Clapés: un seriós que reivindica l'humor

Toni Clapés: un seriós que reivindica l'humor

Toni Clapés està al capdavant del Versió RAC1 des de fa quasi 17 anys i acaba de rebre el Premi Nacional de Comunicació.

Fora de context
Llucia Ramis: la nena que no ha parat mai d’explicar-se contes a ella mateixa

Llucia Ramis: la nena que no ha parat mai d’explicar-se contes a ella mateixa

Llucia Ramis diu que ha perdut el seu accent mallorquí, que quan va arribar a la ciutat comtal, ara fa 18 anys, la gent no sabia què explicava. Aleshores va ser quan va decidir rescatar paraules entenedores per no perdre l’idioma.

Fora de context
Roger de Gràcia: l’home comunicador per excel·lència

Roger de Gràcia: l’home comunicador per excel·lència

“Molts el vam descobrir en fer-nos riure amb el Mindundi del Ferran Adrià al Polònia, però el que, sens dubte, l'ha donat a conèixer definitivament al gran públic han estat els diferents programes que ha presentat de manera amena a tv3, com No me la puc treure del cap o Caçadors de paraules”

Espais de luxe
Celerí: on la concòrdia alimentària és possible

Celerí: on la concòrdia alimentària és possible

Un vegà, un vegetarià i un omnívor queden per menjar... És el principi d’un acudit? No, és Celerí, el restaurant més personal del xef Xavier Pellicer.

Racons
Una fàbrica molt mona... i dolça com la regalèssia

Una fàbrica molt mona... i dolça com la regalèssia

Emblema de Badalona, al seu interior encara es produeix l’emblemàtic Anís del Mono de forma pràcticament artesanal, com en els seus inicis, a finals del segle XIX.

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top