0 items
El meu compte

Lujuria vegana: quan la pastisseria vegetal d’autor esdevé un art temptador

 

Lujuria Vegana és una innovadora proposta de pastisseria, bomboneria i brioixeria 100% vegetal. Al capdavant hi ha Toni Rodríguez, un jove xef pastisser vegà que s’ha convertit en el protagonista de l’únic obrador europeu d’aquestes característiques.

 

Aigua mineral, farina de blat, sucre morè de canya, xarop d’auró, cacau orgànic, cremes de formatges de soja, fruites, espècies... Ingredients com aquests són els que apareixen a les receptes que proposa Lujuria Vegana des de fa cinc anys. Res d’origen animal. Tot apte per a vegans, intolerants a la lactosa o al·lèrgics a l’ou.
 

Sota la filosofia vegana, que aposta fort per promoure el consum d’aliments d’origen vegetal per motius de salut i per respecte al medi ambient i als drets dels animals, neix aquesta jove empresa barcelonina que està arrasant en el món de la pastisseria vegana d’alta costura.
 

Amb tan sols 26 anys, Toni Rodríguez –al costat del seu equip– reinventa dia a dia el receptari de postres per crear excel·lències exquisides que són més saludables i respectuoses i que prescindeixen d’ingredients tan usuals dins la nostra cuina com la llet, els ous, la mantega o les gelatines. Una matèria prima vegetal de primera línia, molta creativitat, un gran amor per la feina i un major compromís amb la causa vegana són la base d’aquests pastissos d’elaboració artesanal tan especials que duen segell d’autor.
 

Els pastissos, brioixos, brownies, cookies i cupcakes de Lujuria Vegana són tan exquisits que fins i tot criden l’atenció als paladars no vegans. I és que es tracta de productes excepcionals, bons, sans i molt més digestius que els de la pastisseria convencional, amb fins a sis tipus de textures diferents, una gran gamma cromàtica i multitud d’aromes i sabors per descobrir.

 

"Amb tan sols 26 anys, Toni Rodríguez reinventa dia a dia el receptari de postres per crear excel·lències exquisides que són més saludables i respectuoses i que prescindeixen d’ingredients tan usuals dins la nostra cuina com la llet, els ous, la mantega o les gelatines."

 

Productes luxuriosos en una pastisseria centenària
 

Les delícies de Lujuria Vegana es poden trobar, entre d’altres punts, a la pastisseria barcelonina La Estrella, un comerç fundat l’any 1825 que guarda la decoració i el mobiliari clàssics de l’època. Una altra delícia!

 

 Article publicat al número 21 de D'estil. 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top