0 items
El meu compte

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Espais de luxe
Hotel Can Xiquet: Senzillament es-pec-ta-cu-lar

Hotel Can Xiquet: Senzillament es-pec-ta-cu-lar

Ubicat al terme de Cantallops i envoltat per l’extraordinari paisatge de l’Albera, aquest emplaçament destaca per les impressionants vistes que es contemplen des dels grans finestrals de les seves habitacions i per la varietat de serveis que s’hi ofereixen, pensats especialment per fer-hi estades en parella i empresarials.

Espais de luxe
Diví Vermut!

Diví Vermut!

Vermut és un bar de tapes de qualitat màxima on s’hi pot anar a dinar, a sopar o a fer un break amb el convenciment que estàs tastant el millor producte del territori, tractat amb un respecte extrem i a un preu inqüestionable.

Recordant...
Miquel Poblet: la llegenda del ciclisme català

Miquel Poblet: la llegenda del ciclisme català

Miquel Poblet va demostrar ser un dels millors esprintadors del món, amb 2 podis al Giro de Llombardia i 3 a la Paris-Roubaix, guanyant també el mallot de la regularitat al Giro de 1958.

Retrats emprenedors
Una estona amb Laura Vinuesa

Una estona amb Laura Vinuesa

Nascuda a Toses (Girona), va arribar al món un 23 d’agost de 1955 al voltant de les tres de la matinada; per tant, justet, però encara dins del signe de Lleó. Procedent d’una família humil però molt honesta i treballadora, va exercir de professora durant uns anys per passar-se a dedicar de ple a la família.

Racons
Un viatge al centre de la terra

Un viatge al centre de la terra

Qui més qui menys, s’ha preguntat alguna vegada com deu ser el subsòl de la ciutat que trepitja cada dia. Gràcies al cinema, ens ho hem pogut imaginar en més d’una ocasió, però són poques les persones a les quals els ha estat possible viure una experiència d’aquest tipus. Els ciutadans i les ciutadanes de Figueres ja no poden dir el mateix. I és que l’Ajuntament ha organitzat unes visites guiades a un lloc tan insospitat com és el subsòl de la Rambla, per allà on passa la riera Galligans.

Recordant...
El Pla conegut

El Pla conegut

Pels palafrugellencs que hem tingut l’oportunitat de tractar-lo i mantenir amb ell una relació personal, parlar de Pla té un perill que, per altra banda, és difícilment evitable: caure excessivament en l’anècdota. La personalitat de Pla era complexa i, de fet, és motiu de comentaris de tota mena. Ell mateix proposava el parany de la doble personalitat, allò del Pla literari i el Pla real. Ho defineix bé Martinell quan diu que, a Pla el que li agradava més era fer de Pla.

Enologia
Maridatges de Nadal - Amb Pere Guardiola

Maridatges de Nadal - Amb Pere Guardiola

L'elecció dels vins per acompanyar els àpats de Nadal no és tasca fàcil. Segurament es tracta de les festes més celebrades de l’any, i els menús dels dies més assenyalats (Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any i Reis) no tan sols s’escullen amb gran cura, sinó que impliquen hores de compra i cuina.

Retrats emprenedors
Una estona amb Tai Sans

Una estona amb Tai Sans

“Ara mateix, la meva gran preocupació és trobar el meu lloc al món”.

Té 25 anys acabats de fer. És nascuda a Barcelona, però de Camallera (Alt Empordà), on hi viu a cavall de la ciutat comtal i d’on calgui, d’allà on necessiti estar a cada moment. L’agost passat, juntament amb el seu pare i un parell de socis més, van encetar un projecte càlid i vocacional perfectament adaptat als temps que corren: l’associació creativa Brots, un espai singular que serveix d’aparador i plataforma de dissenyadors que treballen amb les mans i el cor, però tocant de peus a terra.

Retrats emprenedors
Una estona amb Carles Coll

Una estona amb Carles Coll

Sense més, em disposo a entrevistar, doncs, d’una forma amena i propera, el director d’orquestra Carles Coll. És una entrevista –o una conversa, més aviat– amb el fundador de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i de l’Orquestra Filharmònica de Catalunya, cofundador i codirector, també, juntament amb Francesc Cassú, de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya. 

Retrats emprenedors
Una estona amb Joan Mateu: “El que m'interessa és pintar, no què pinto”

Una estona amb Joan Mateu: “El que m'interessa és pintar, no què pinto”

Joan Mateu Bagaría (Salt, 1976) ha viscut sempre voltat de pintures, teles i pinzells. Als 20 anys va decidir dedicar-s’hi professionalment i, des d’aleshores, ha guanyat el primer premi del 10è Premi Ricard Camí o dos premis Arte Laguna Venecia, entre d’altres.

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top