0 items
El meu compte

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Experiencies
Escapa't! Però amb enginy

Escapa't! Però amb enginy

Les anomenades escape rooms estan de moda. Per saber de primera mà el que són, hem visitat Escapis Girona, una proposta d’oci per fer servir la lògica i l’enginy treballant en equip. Us hi apunteu?

Espais de luxe
La Algodonera Market Lab: Tèxtils, sabors i disseny

La Algodonera Market Lab: Tèxtils, sabors i disseny

El món del tèxtil, el disseny i els sabors es donen la mà en una alternativa original d’oci per als dissabtes de temporada estival a la privilegiada terrassa de l’Hotel Cotton House de Barcelona.

Retrats emprenedors
Una estona amb Maria Coma

Una estona amb Maria Coma

S’ha passat la vida escoltant música, i també estudiant-la, tot i que assegura que no havia tingut mai la sensació que s’hi dedicaria, perquè “tenia el pensament que ser músic era molt dur”. Els anys, però, han anat passant (tot i la seva joventut), i potser el fet que no es prengués la música com una obligació, sinó com una devoció, ha estat el que li ha permès acabar-s’hi dedicant.

Racons
La Draga, viure el Neolític en la pròpia pell

La Draga, viure el Neolític en la pròpia pell

Al centre del marge oriental de l’Estany de Banyoles es trobava situat, entre el 5.300 i el 5.100 a. de C., el poblat de La Draga, l'únic jaciment neolític d'ambient lacustre de la península Ibèrica. Pertanyent a la cultura cardial, és el jaciment català que ha facilitat més dades sobre la fauna domèstica i salvatge del Neolític antic. Fa més de vint anys que els arqueòlegs hi treballen, i avui, la reconstrucció de dues cabanes prehistòriques ens permeten descobrir com vivien els nostres avantpassats fa 7.000 anys.

Fora de context
Laura Borràs: una heroïna de vida ardent

Laura Borràs: una heroïna de vida ardent

La seva agenda atapeïdíssima i la imminència de les vacances estiuenques han volgut fer-nos coincidir en un entorn que, de fet, s’adiu (i molt!) amb la seva persona.

Complements alimentaris
Infusions de proximitat, si us plau

Infusions de proximitat, si us plau

Tegust, la primera marca de gran consum en crear infusions 100% catalanes, ha comercialitzat tres noves infusions provinents del cultiu ecològic del Parc de les Olors de Catalunya: marialluïsa de l’Empordà, camamilla de Linyola i menta del Pirineu.

Retrats emprenedors
Una estona amb Josep M. Prat

Una estona amb Josep M. Prat

A principis de febrer, la que és la promotora privada degana de Catalunya, organitzadora des de fa 26 anys de la temporada de concerts de música clàssica de més prestigi de Barcelona, va encetar la tercera temporada de concerts a Girona. Estem parlant d’Ibercamera, una reconeguda entitat dins del circuit internacional de la música clàssica, i, en aquesta ocasió. hem tingut l’oportunitat de conèixer un xic més de prop el seu director: Josep M. Prat.

Museus peculiars
El camí del blat en un museu

El camí del blat en un museu

La història de l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries és la història dels homes i les dones que vivien i viuen en aquest paratge empordanès. Els antics molins fariners, que encara resten lluents com el primer dia, ens parlen d’un passat medieval clau per entendre el present i ens condueixen a la no molt llunyana època de la industrialització per anar a parar a l’era actual, en què el blat continua essent un aliment essencial dins la dieta mediterrània.

Espais de luxe
Dans le noir? menjar sense ulls

Dans le noir? menjar sense ulls

Mengem per la vista i, en part, és cert; la vista ens serveix de gran ajuda a l’hora de reconèixer els aliments, perquè la nostra memòria gustativa no està tan desenvolupada. Dans le Noir, a Barcelona, juga amb aquesta idea i convida el comensal a sopar completament a les fosques.

Racons
Elna i la Maternitat: un exercici de recuperació de la memòria

Elna i la Maternitat: un exercici de recuperació de la memòria

La Maternitat d’Elna acull l’exposició de fotos Un bressol d’humanitat enmig de l’inhumà, que relata la història que va viure Elisabeth Eidenbenz entre 1939 i 1944.

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top