0 items
El meu compte

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Enologia
Un desig? Anhel d’Empordà

Un desig? Anhel d’Empordà

És amable, sincer i honest, però, sobretot, és una nova sensació enològica. Amb només dos mesos d’existència al mercat, aquesta perla empordanesa no només ha despertat passions, sinó que ha significat un Bacchus de Plata per als cellers Pere Guardiola.

Racons
L'altra cara de Pals

L'altra cara de Pals

Fa més de 500 anys, l’arròs estava íntimament lligat a la vida quotidiana d’una bona part de la gent de l’Empordà, en concret, als habitants de Pals. Era justament en aquesta localitat que s’alçava el Molí d’arròs de Pals (datat de 1452), l’únic exemplar d’aquestes característiques de les comarques gironines.

Racons
Trepitjar una mina d’aigua

Trepitjar una mina d’aigua

Ens hem submergit sota terra per descobrir un tram de les mines d’aigua Cresta i Malet, al Masnou. Formen part d’un laberint de galeries de 27 km i guarden un munt d’històries al seu interior. Les voleu visitar?

Museus peculiars
Gaudí Experiència: una immersió gaudiniana

Gaudí Experiència: una immersió gaudiniana

Gaudí Experiència és un nou espai expositiu audiovisual que gira al voltant de l’arquitecte català més universal, Antoni Gaudí. A partir de murs interactius, maquetes d’obres gaudinianes i un audiovisual 4D, s’obre una nova manera de conèixer el personatge.

Espais de luxe
Almadraba Park: de cara al mar

Almadraba Park: de cara al mar

Situat en un immens mirador privilegiat, des d’on es domina la badia més famosa de la Costa Brava, l’Hotel Almadrava Park és un exclusiu racó de relaxament i desconnexió amb unes instal·lacions impecables i un servei més que professional.

Complements alimentaris
Oleic Bovera o l’edèn de l’oli

Oleic Bovera o l’edèn de l’oli

Oleic Bovera ha fet del món de l’oli tot un univers. Sense abandonar la tradició ni la qualitat màxima de la seva matèria prima, l’oliva arbequina, ha creat un seguit de productes derivats, únics i originalíssims, que són una delícia per als més detallistes i sibarites: des d’oli que s’unta fins a llaunes personalitzades per a ciutats.

Racons
Casa de Manuel Rocamora (Fundació Cultural Privada Rocamora)

Casa de Manuel Rocamora (Fundació Cultural Privada Rocamora)

Un recent i innovador projecte que promou el turisme cultural de qualitat intenta ensenyar –i explicar– una nova Barcelona. S’anomena Cases singulars i es vertebra a partir de visites comentades a palaus senyorials i a entitats culturals rellevants a la ciutat comtal dels segles XVIII, XIX i XX.

Recordant...
Llegiu, descobriu, divulgueu Joaquim Amat-Piniella

Llegiu, descobriu, divulgueu Joaquim Amat-Piniella

Joaquim Aloy, autor del web de Joaquim Amat-Piniella, ens descobreix aquest perfil manresà en l’any del seu centenari.

Espais de luxe
Do Reial: un denominació d'origen en un espai històric

Do Reial: un denominació d'origen en un espai històric

Al cor de Barcelona, en una de les places amb més història de la ciutat, es troba un cinc estrelles genuí, un hotel boutique gastronòmic que se suma a l’slowfood i aposta pel turisme cultural de qualitat. És l'Hotel DO Reial.

Fora de context
Adam Martín: Una vida flexi

Adam Martín: Una vida flexi

“Coneixes el Flax&Kale?”, em va preguntar quan el vaig trucar per concertar l’entrevista. I se’m va dibuixar un somriure als llavis de forma automàtica: és un dels meus restaurants barcelonins preferits! Començàvem bé. Molt bé. “Quedem allà a les nou?”. Perfecte!

 

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top