0 items
El meu compte

Mandonguilla de bacallà amb cotna

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà de Txot's. 

 


Ingredients per a 2 persones

  • 150 gr. de bacallà.
  • 100 gr. de pèsols.
  • 3 ous.
  • Una mica de botifarra negra.
  • 1 ceba tendra.
  • ½ gra d’all.
  • Farina.
  • Pa ratllat.
  • Pebre.
  • Julivert.
  • Vi blanc dolç.
  • 2 cotnes.
  • Oli.

 

Elaboració

Triturem el bacallà, hi espolsem una mica de pebre i hi afegim els ous, un xic de pa ratllat, all i julivert. En fem una massa homogènia i elaborem les mandonguilles.

Un cop les tenim llestes, les arrebossem amb farina i les fregim amb una mica d’oli fins que quedin daurades.

Preparem un sofregit amb la ceba tendra, els pèsols, la botifarra negra esparracada i el pernil i en fem una reducció amb vi blanc dolç.

Seguidament, hi afegim les mandonguilles, les cobrim amb aigua i les posem en ebullició.

Colem la salsa i muntem el plat amb una cotna al damunt.

 

Article publicat al número 36 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top