0 items
El meu compte

Pollastre amb escamarlans

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà del Amiel&Molins. 

 


Ingredients

  • 1 pollastre
  • 6 escamarlans
  • 1 ceba grossa
  • 2 tomàquets madurs
  • ½ litre de brou
  • Sal
  • Pebre
  • Farina
  • 1 cullerada de farina de blat de moro

 

Elaboració

Netegem el pollastre, li traiem la carcanada i el tallem. De cada quart, en fem dos talls. El salpebrem i l’enfarinem.

Posem una mica d’oli en una paella, fregim el pollastre a foc viu i, quan estigui ben ros, l’enretirem.

Salpebrem els escamarlans, els aboquem a la mateixa paella amb el mateix oli fins que agafin una mica de color i també els enretirem.

Fem el sofregit amb la ceba i els tomàquets en una cassola. Primer enrossim la ceba i tot seguit hi afegim els tomàquets trossejats fins que prenguin un to brillant. Hi sumem el pollastre per què vagi agafant color i sabor i hi posem de brou. Deixem que arrenqui el bull i ho deixem coure, tapat i a foc lent, fins que el pollastre quedi ben tou. Uns minuts abans, però, hi incloem també els escamarlans. De tant en tant, ho anem tombant i tirant-hi més brou, si cal.

Per espesseir-ho, només faltarà afegir-hi la farina de blat de moro. La dissolem amb una mica de brou i l’afegim a la cassola.

Finalment, podem preparar la presentació del plat.

 

Article publicat al número 23 de D'estil. 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top