0 items
El meu compte

Risotto de garoines amb carxofes i cloïsses

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà d'El Dynàmic. 

 


Ingredients per a 2 persones

  • 250 gr. d’arròs
  • 1 l. de brou de peix (o fumet)
  • 2 carxofes
  • El rovell de 4 garoines
  • 200 gr. de cloïsses
  • ½ ceba
  • 1 gra d’all
  • 1 got de vi blanc
  • 1 nou de mantega
  • Parmesà rallat al gust

 

Elaboració

Laminem el gra d’all i, juntament amb la ceba i la mantega, en fem un sofregit.

Seguidament, hi afegim l’arròs i un got de vi blanc i deixem que es vagi coent.

Tallem a quarts els cors de les carxofes i els afegim a l’arròs, que remullarem amb el fumet per passar a afegir-hi les cloïsses.

Quan l’arròs estigui gairebé cuit, el retirem del foc i hi afegim el rovell de les garoines, una nou de mantega i el parmesà rallat al gust.

 

Article publicat al número 33 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top