0 items
El meu compte

Saltejat de bolets amb mongetes i calamars i salsa romesco

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà del Txot’s.

 


Ingredients per a 2 persones

  • 50 gr. de bolets: xampinyons, rossinyols i shitake.
  • 100 gr. de mongetes blanques cuites.
  • 1 calamar.
  • ½ ceba.
  • Oli d’oliva verge extra.
  • Sucre.
  • Sal.
  • Pebre.
  • Aigua.
  • Canonges.
  • Una mica de salsa romesco.

 

Elaboració

Pelem la ceba, la tallem en juliana i la caramel·litzem en una paella amb un bon raig d’oli. Al principi, el foc ha d’estar mig-alt, perquè cal que es torri una mica. Remenem sovint per evitar que es cremi i, quan hagi pres un color fosc i pràcticament hagi consumit tota la seva aigua, n’afegim un petit raig addicional perquè continuï el procés de confitat sense cremar-se. Anem remenant sense parar i, si cal, hi afegim un altre rajolí d’aigua. Un cop la ceba estigui ben fosca, ja estarà llesta.

Després, hi aboquem els bolets i ho saltegem tot.

Tot seguit, hi afegim el calamar i les mongetes i ho cuinem una mica.

Ho salpebrem.

I ja podem muntar el plat amb uns punts de salsa romesco i unes quantes fulles de canonge per decorar.

 

Article publicat al número 39 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top