0 items
El meu compte

Tàrtar de salmó, anxova i tomàquet sobre premsat de patata

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà de Dadà. 

 


Ingredients

  • 400 gr. de salmó fresc
  • 3 peces de tomàquet vermell (no madur)
  • 8 filets d’anxova
  • 2 cullerades de postres de mostassa en gra
  • Tabasco al gust
  • 3 cullerades de postres d’oli d’oliva
  • ½ ceba vermella
  • 200 gr. de patates Monalisa
  • 3 cullerades de postres de maionesa
  • Sal
  • Pebre

 

Elaboració
 

Per fer el tàrtar

Piquem el salmó i el reservem en un bol (que no sigui de plàstic).

Escaldem els tomàquets, els pelem, els hi traiem les llavors, els piquem i els afegim al bol.
Piquem la ceba ben fineta i també l’afegim al recipient, reservant-ne una petita part.
Adobem el tàrtar amb la mostassa, el tabasco, l’oli i la sal i el reservem.
 

Per fer el premsat de patata

Bullim les patates, les pelem i les trinxem amb una forquilla. Hi afegim la ceba que ens ha quedat abans, la maionesa, la sal i el pebre.

 

Finalment, muntem el plat fent una base de premsat de patata i hi posem el tàrtar al damunt. L’acabarem amb dos filets d’anxova.

 

Article publicat al número 25 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top