0 items
El meu compte

Turbot amb escames de patata

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà de Cuina22. 

 


Ingredients per a 4 persones

  • 1 turbot fresc d’1,5 kg.
  • 2 patates Monalisa
  • 1 ceba
  • 4 dents d’all
  • 1 pebrot verd
  • 200 gr. de sofregit de tomàquet
  • Bolets variats de temporada
  • Llorer
  • Pebre en gra
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre

 

Elaboració

Desespinem el turbot, en fem quatre talls i reservem la suprema.
Per fer les escames de patata, les pelem i les tallem a rodelles de 2 mm, i, amb l’ajut d’un talla pasta d’1,5 cm de diàmetre, tracem les escames a les rodelles de patata, les confitem durant 10 o 15 minuts a la fregidora (a 100ºC) i tornem al peix.

Agafem el turbot tallat i el salpebrem. Prenem les làmines de patata i les anem muntant en forma d’escata al damunt del turbot. Tornem a salpebrar-ho tot, ho pintem amb oli i ho coem al forn, a 180ºC durant 15 minuts.

 

Presentació

Posem el turbot al plat amb una espàtula perquè mantingui la forma i l’acompanyem d’una salsa marinera amb romesco, bolets confitats...

 

Article publicat al número 19 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Accepto
Top